parmazán
Aktuální počasí Parma Itálie, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Parma září, říjen, online webkamery Parma
Podívejte se na aktuální počasí Parma a dlouhodobou předpověď počasí Parma. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Itálii.
Parmazán se tradičně používá na těstoviny a neobejde se bez něj krémové risotto. Hodí se i na saláty nebo do sendvičů, můžete jím dochutit i pečené brambory nebo ve strouhaném parmazánu obalte maso před grilováním.
Vše o parmezánu: Informace Původ a sezónnost Použití a skladování Recepty a obsažené látky Zjistěte více o parmezánu!
Rychlá volba mezi zdravím a rizikem? Nutri-Score mění nákupy v hru barev, která odhalí pravdu o potravinách během vteřiny!
Parmazán - sýr, který dokáže i obyčejné jídlo proměnit v kulinářský zážitek s nádechem Itálie. Víte, jak jej správně uchovávat, aby nezplesnivěl, neoschl a zůstal dlouho čerstvý? Máme pro vás jednoduché triky, díky kterým vám parmazán...
Parmazán i parmezán jsou české překlady pro Parmigiano Reggiano. Tento extra tvrdý sýr se vyrábí pouze v Itálii za velmi přísných podmínek, jejichž dodržování kontroluje k tomu určené konsorcium.
Říkáme mu parmezán i parmazán, správný název této italské sýrové speciality ovšem zní Parmigiano Reggiano. Parmezán je opravdu velmi tvrdý sýr, který se dělá z čerstvého čistého nepasterovaného kravského mléka.
Hledáte strouhaný parmezán? Na Zboží.cz pro vás máme širokou nabídku výrobků včetně recenzí. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.
Vyrábí se z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Sýry mají tvar bochníků o průměru mezi 40-45 centimetry a tloušťce 18-24 cm.
Zděšení gurmáni tvrdí, že poté, co zjistili, jak se parmazán vyrábí, už ho nikdy nebudou jíst. Pohoršení především mezi vegetariány vyvolala informace, že se při výrobním procesu tohoto italského národního pokladu používá látka z telecích...