kyjevsky kotlet
Aktuální počasí Kyjev Ukrajina, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Kyjev září, říjen, online webkamery v Kyjevě
Podívejte se na aktuální počasí Kyjev. Zjistěte si předpověď počasí v Kyjevě. S xpočasí.cz je slunečná dovolená v Kyjevě zajištěna. Nabízíme předpověď počasí také pro další města na Ukrajině.
Kyjevský kotlet je starý recept na který by se nemělo zapomenout! Lahodné a měkké kuřecí maso se doslova rozpadá na jazyku a bylinkové máslo rozpuštěné uvnitř kuřecího závitku, doplňuje skvělou chuť!
Kdo by odolal dokřupava smaženému, uvnitř šťavnatému řízku, který voní a chutná po bylinkách a česnekovém másle? Pokud jste právě teď dostali chuť na tuto ukrajinskou klasiku, rádi vám poradíme, jak si kyjevský kotlet připravit doma.
Kyjevský kotlet - původní recept - recept: Do jednotlivých porcí úzkým nožem prořízneme otvor, do kterého natlačíme asi jako palec velký kus ztuhlého másla. Okraje otvoru dobře přitlačíme
Ve starších receptech se také do řízku zapichovala kůstka, která ho měla připodobnit k vepřové kotletě.
Predný diel kuraťa rozsekneme pozdlžne na polovicu, každú polovicu ešte šikmo na polovicu, odstránime kožu, horné polovice vykostíme, ale...
Recept, podle kterého se vám Kyjevský kotlet zaručeně povede, najdete na Labužník.cz. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.
Kuřecí prsíčka rozřízneme naplocho, abychom získali velké řízky. Naklepeme je, osolíme, opepříme a na každý položíme tenký plátek šunky. Na něj
Do masa buď nožem vyřízněte kapsu, polovinu másla vložte do ní a dobře uzavřete párátkem, nebo ho mezi dvěma pláty fólie rozklepejte do tenka a máslo do masa zabalte.
Recept na známou velmi chutnou šťavnatou ukrajinskou pochoutku. Kuřecí prsa vykostíme a ponecháme horní část křídlové kosti, potom maso naplníme bylinkovým máslem, uzavřeme, obalíme v trojobalu a osmažíme.