marináda na zvěřinu
Aktuální počasí Marina, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Marina září, říjen, online webkamery Marina
Podívejte se na aktuální počasí Marina a dlouhodobou předpověď počasí Marina. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Při marinování se různé druhy masa a ryb, ale také třeba houby nebo zelenina, nakládají do marinovací omáčky. Marinády mohou mít mnoho různých příchutí
Grilování zvěřiny není složité, stačí znát pár triků, jak naložit zvěřinu, která marináda je nejlepší nebo jaká zvěřina na gril a patří a jaká naopak ne.
Zvěřina v jakékoliv úpravě patří mezi české kulinářské speciality. Pro grilování je nejvhodnější maso z kýty, hřbetu a svíčková.
Marinády obecně (nejen na zvěřinu) se používají proto, aby zkřehčily a zjemnili maso. Marinády jsou kapaliny na bázi kyselin (nebo občas na bázi enzymů) nebo sypké pasty, které se používají k naložení masa.
Maso nakrájené na kostky naložíme a necháme přes noc odležet. Mimo to, že maso změkne a marináda potlačí specifickou vůni zvěřiny, marináda nám poslouží i na podlévání masa při dušení.
Jediné, co zvěřině chybí k dokonalosti před samotnou úpravou, je trocha péče v podobě namoření. Je to celkem hračka, ale je třeba si vše dobře naplánovat a začít někdy i o pár dní dříve.
Zvěřina na grilu není u nás úplně obvyklou věcí. Takto upravené maso však může být pro chuťové pohárky dokonalým zážitkem. Ovšem důležitá je správná příprava i samotný postup při grilování.
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce, které se vám budou snadno a rychle vařit.
Ať už je grilovací sezóna v plném proudu nebo zrovna připravujete maso na pánvi v kuchyni, marinády se hodí mít vždy po ruce. Marinády vyrábíme dle originálních receptur a bez konzervantů.