vídeňský štrůdl
Aktuální počasí Vídeň Rakousko, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Vídeň září, říjen, online webkamery ve Vídni
Podívejte se na aktuální počasí Vídeň. Zjistěte si předpověď počasí ve Vídni. S xpočasí.cz je slunečná dovolená ve Vídni zajištěna. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Rakousku.
Vídeňský štrúdl je tradiční dezert, který se skládá z tenkého těsta a náplně. Příprava často zahrnuje rozinky, které se před použitím opláchnou a namočí do rumu, aby nabobtnaly.
Vídeňský štrúdl s jablky a mákem kombinuje nakyslá jablka, která dodávají svěží chuť a vláčnost. Mletý mák přidává oříškovou vůni a je zdrojem vápníku a vlákniny. Hladká mouka z pšenice vytváří tenké elastické těsto, zatímco máslo po...
Vyzkoušejte recept na vídeňský jablečný závin s vláčným těstem, který se netrhá. Plný jablek, ořechů a skořice! Lepší než listové těsto!
Tradiční recept na výborný jablečný závin má jemné tenké těsto, je plný velkých kousků jablek, voní skořicí a opraženou strouhankou. Provedeme vás jeho přípravou krok za krokem.
Apetitonline.cz - váš oblíbený web s recepty, které opravdu fungují! Jsou totiž důkladně otestované a prověřené redakcí časopisu Apetit a čtenáři. Apetit, napsáno s chutí.
IReceptář.cz - Zajímá vás, jak vypadá recept na poctivý vídeňský jablečný závin? Je stejný ten ve vaší rodinné kuchařce nebo se časem některé postupy zjednodušily a suroviny vytratily?
Pravý vídeňský tažený štrúdl vyplní celý plech, stáčejte ho vedle sebe jako dlouhého hada. Ale zpátky k historii. V roce 1696 byl recept na štrúdl poprvé zaznamenán v kuchařské knize, v 18. století ho Marie Terezie poprvé podávala jako dezert...
Nedovedu si představit lepší moučník na začátek nového roku. Je pravda, že jsou všichni po vánočních svátcích přeslazení, ale tomuhle závinu jen málo kdo