pagáč
Aktuální počasí Pag, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Pag září, říjen, online webkamery Pag
Podívejte se na aktuální počasí Pag a dlouhodobou předpověď počasí Pag. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Pro pagáče, tak jak se pečou u nás, je charakteristická křehkost a lístkování těsta, obvykle kynutého. Toho se dosáhne překládáním kynoucího...
Pagáče nejsou typickým jídlem jen ve slovenské kuchyni. Pogácsa (pogáč, pagáč) se připravuje i v maďarské kuchyni. Jedná se o kulaté sladké či slané pečivo, které se vyrábí z kvasnicového těsta a jí se teplé.Škvarkové pagáče, které chutnají...
Upečte si tradiční škvarkové pagáče, které se vám budou doslova rozplývat na jazyku. Tato oblíbená masopustní pochoutka je krásně nadýchaná a chutná naprosto výborně. Připravené je budete mít rychleji, než byste čekali a zaručujeme, že se...
Patří mezi evropskou cukrářskou elitu a díky růžovým vlasům a živelné energii je nepřehlédnutelná. Vloni jsme se u Mirky van Gils Slavíkové v době masopustu inspirovali jejím receptem na koblihy s polevou, letos jsme ji požádali o recept na...
Tento týden máme pro vás recepty, kterými babičky krmily pracanty vracející se z pole. Pagáč je odvozený od italského slova foccacia. To je tedy italský druh pečiva.
Pagáče jsou rychlá a výborná chuťovka třeba k posezení u piva nebo k svačině.
Hutné pagáčové těsto s pořádnou porcí škvarků totiž hravě vyváží nějakou tu sklenku něčeho ostřejšího.
Ať už si škvaříte sádlo doma, nebo si škvarky kupujete v oblíbeném řeznictví, dobrých škvarků není nikdy dost. A pagáčků obzvlášť ne! Až je vyzkoušíte, pochopíte, proč máte příště napéct rovnou dvě várky.
Bramborové pagáče - recept: Těsto vypracovat, rozválet (není potřeba nechat kynout), tak asi na 1,5-2 cm. Nastrouhat na něj jednu třetinu Palmarínu a jednu bramboru. Poskládat a