pagáčky
Podívejte se na aktuální počasí Pag a dlouhodobou předpověď počasí Pag. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Aktuální počasí Pag, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Pag září, říjen, online webkamery Pag
Milujeme pagáčky všech chutí - škvarkové, sýrové, bramborové i zelné. Lehounké jako peříčko, nadýchané a výrazně ochucené... Kamarádka mě naučila místo vykrajování koleček rozválené těsto nařezat na čtverečky.
Apetitonline.cz - váš oblíbený web s recepty, které opravdu fungují! Jsou totiž důkladně otestované a prověřené redakcí časopisu Apetit a čtenáři. Apetit, napsáno s chutí.
Doma ve své kuchyni si můžete velmi snadno připadat jak na moravské veselici. Stačí, když si upečete škvarkové pagáčky podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Ten prozradí, jak správně připravit kynuté těsto se škvarky i jak pagáče hezky...
Starodávný recept z Valašska prozradil Petr Stupka. Jedná se o škvarkové placky, kterým se na Moravě říká pagáčky. Jejich příprava zabere dvě až tři hodiny.
Pagáče jsou tradiční slovenské slané pečivo se škvarky, které se skvěle hodí k pivu, vínu i jako rychlá svačina. Vyzkoušejte tento osvědčený recept a připravte si nadýchané křehké pagáče podle slovenského mistra kuchyně!
Pagáče jsou zejména slovenskou a moravskou specialitou, ale nic nebrání tomu, aby jste vyzkoušeli také. Základem je vrstvené překládané těsto...
Bramborové pagáčky mají ve střední Evropě dlouhou tradici. Zároveň jsou mnohostranně využitelné a pochutnáte si na nich za všech okolností.
Tento týden tvoříme v receptáři dopoledního Apetýtu místo vosích hnízd a lineckých koleček na sváteční mísu slané občerstvení.
Škvarkové Pagáčky z kynutého těsta, mašlované vejcem a smetanou, sypané uzenými solenými mandličkami a uzenou solí. Fenomenální spojení chutí s křehkostí pečiva, přesně pro chvíli, kdy už máte sladkého dost.